گروهى از پزشکان و پژوهشگران براساس شواهد و آزمایشهاى انجام شده بر روى نوعى قارچ به نام ”کومبوجا“ اعلام کردهاند که این قارچ بهدلیل ترکیبات خاص و دارا بودن ”اسید گلورونیک“ نه تنها مانع از سرطانى شدن سلولها مىشود بلکه رشد سلولهاى سرطانى را نیز متوقف مىسازد. علاوه بر این، قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکتههاى قلبى شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى افراد مختلف مورد مطالعه قرار دادهاند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است. زیرا مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى مىکند.در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مىیابد و زمان پیرى دیرتر فرا مىرسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا بهطور سنتی، قارچ کومبوجا بهصورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مىشود اشاره مىکنند. آنها مىگویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مىکنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمىگیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمدهاى دارد.
اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مىگیرد، یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است. گزارشهاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مىدهد که نوعى ”آنتىبیوتیک قوی“ در ترکیب قارچ کومبوجا وجود دارد که وجود آن باعث مىشود مواد زائد و سموم بدن دفع شود. به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مىکنند آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مىآید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارىها مىشود.
صدها سال است که مردم آسیا چاى کومبوجا مىنوشند، زیرا مصرف این نوشیدنى بهعنوان داروئى طبیعی، در مقابله با خستگی، سستی، کششهاى عصبی، علایم اولیهٔ پیری، سختى رگها و عروق، تنبلى رودهها و نقرس، فلجى بدن (M.S)، روماتیسم، هموروئیدها و دیابت نتایج حیرتانگیزى داشته است. ”کومبوجا“ رشد سلولهایى سرطانى را متوقف مىکند.
طرز تهیه مخمر قارچ کمبوجا
براى تهیهٔ چاى کمبوجا سه لیتر آب را بجوشانید (۶ عدد شیشهٔ نیملیترى شیر پاستوریزه) و یک فنجان شکر را در حال جوشیدن به آن اضافه کنید، پس از اینکه آب و شکر مخلوط شد ظرف را از روى شعله بردارید و یک قاشق غذاخورى بزرگ چاى خشک را داخل آن بریزید و بگذارید ۱۴ دقیقه دم بکشد و پس از اینکه چاى دم کشید و حرارت آن تا حد دماى محیط کاهش یافت آن را از صافى رد کنید و تفالهٔ چاى را بگیرید و سپس کمى از قارچ کومبوجا را داخل ان بیاندازید و روى ظرف را با یک دستمال کتانى بپوشانید، بهنحوى که هوا براى تنفس باکترىهاى قارچ بتواند وارد ظرف شود. قارچ کمبوجا باید ۷ روز در مایع بماند، این مایع باید در محیطى تاریک و با دماى ۲۱ الى ۲۴ درجهٔ سانتىگراد نگهدارى شود. پس از این مدت متوجه مىشوید که قارچ جدیدى در زیر قارچ اولیه تولید شده که هرکدام از این که قارچها مىتواند براى تهیهٔ یک ظرف دیگر نوشیدنى کومبوجا مورد استفاده قرار گیرد. پس از ۷ روز نوشیدنى آمادهٔ مصرف است، مخمر قارچ کومبوجا را از صافى رد کنیید و در یک ظرف شیشهاى در یخچال نگهدارید، مىتواند هر روز قبل از صبحانه و یا قبل از هر وعده غذا از این مخمر قارج کومبوجا بنوشید. اگر متوجه شدید که چاى غلیظ یا ترش شده با کمى چاى شیرین موقع نوشیدن آن را رقیق کنید و یا اینکه مىتوانید با کمى عسل آن را شیرین نمائید.
به نکات زیر توجه نمائید:
۱. باید توجه داشت که قارچ کومبوجا نباید به فلز برخورد نماید. زیرا باعث خرابى و کپک زدن قارچ کومبوجا مىگردد. حتى در دست شما انگشتر نباشد.
۲. درجهٔ حرارت محیط کشت قارچ کومبوجا باید ۲۱ الى ۲۴ درجهٔ سانتىگراد باشد. زیرا اگر هواى محیط سردتر از حد حساب باشد رشد قارچ کومبوجا کم یا متوقف مىگردد و برعکس اگر هواى محیط گرمتر از حساب باشد رشد قارچ کومبوجا سریعتر و معمولاً مخمر قارچ کومبوجا بهصورت سرکه درمىآید که خیلى ترش مىگردد و در نهایت روى قارچ کپک مىزند (کپک بهصورت گرد نرم و معمولاً سفید یا سبز مىشود).
۳. اگر روى قارچ کومبوجا کپک زد حتماً آن را دور بریزید و از آن استفاده نکنید (هم مخمر و هم خود قارچ کومبوجا). زیرا براى روده مضر مىباشد و احتمال مسمویت رودهاى مىباشد. آن هم اگر بیش از حد مصرف گردد.
۴. رعایت اندازهٔ شکر و چاى و آب براى کشت قارچ کومبوجا الزامى است.
۵. به قارچ کومبوجا نباید نور برسد.
۶. حتماً باید روى ظرف را با پارچهاى ببندید که هوا وارد ظرف گردد.
۷. ظرف را تکان ندهید و بگذارید که قارچ کومبوجا در آن تکثیر شود.
۸. بهترین نوع قارچ کومبوجا روشن، شفاف، تمیز و یکدست مىباشد.
هرچقدر که قارچ کومبوجا درون ظرف محتوى چاى شیرین بیشتر بماند عرض آن کلفتتر مىگردد.
۹. بهترین نوع قارچ کومبوجا قارچ زیرین مىباشد که از همه جوانتر مىباشد.
۱۰. سعى کنید هر روز از مخمر قارچ کمبوجا که در ظرف شیشهاى در یخچال نگهدارى مىکنید استفاده نمائید. بهجاى آب و چاى مىتوانید از مخمّر قارچ کومبوجا تا سقف ۳ لیتر، روزانه استفاده نمائید.
۱۱. ظرف دهان گشاد و کمعمق براى کشت قارچ کومبوجا مناسبتر از ظروف دهان تنگ و بلند مىباشد.
۱۲. بهتر است بعد از برداشت محلول قارچ کومبوجا به اندازهٔ یک استکان از محلول ته ظرف نگهداشته و با چاى شیرین سردشدهٔ جدید مخلوط نمائید تا بهعنوان کمککننده در عمل تخمیر قارچ کومبوجا بهکار رود. این عمل قارچ کومبوجا را از سایر کپکها محفوظ نگهدارید.
۱۳. اگر به دست خود قارچ کومبوجاى بدون محلول رسید مىتوانید یک الى دو قاشق غذاخورى سرکهٔ جوشیده شده به محلول چاى شیرین جهت تخمیر بهتر قارچ کومبوجا اضافه نمائید.
۱۴. از ظروف پلاستیکى نامرغوب استفاده نکنید.
۱۵. دود سیگار باعث از بین رفتن قارچ کومبوجا مىگردد.
۱۶. در آشپزخانه که بخارات چربى در هوا مىباشد قارچ را نگهدارى نکنید. چونکه یک لایهٔ چربى روى قارچ مىگیرد و از رشد قارچ جلوگیرى کرده و باعث کپک زدن و خراب شدن قارچ کومبوجا مىگردد.
17. مخمر قارچ کومبوجا را نباید به مادرانى که حامله هستند داد، زیرا باعث ترش شدن شیر مادر مىگردد (از لحاظ مزه و طعم، نه از لحاظ خاصیت و کیفیت) و ممکن است که بچه نتواند از شیرمادر تغذیه نماید. به همین خاطر تا موقعى که مادران مىخواهند به بچههاى خود شیر خود را بدهند از مخمّر قارچ کومبوجا مصرف ننمایند.
انرژى قارچ کومبوجا
انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث مداواى بسیارى از بیمارىها مىگردد، زیرا باعث مىشود تمامى بافتهاى بدن فعال شده و چرک و کثافتهاى داخل آن را از طریق سم بدن (عرق، ادرار، مدفوع و...) دفع کند و همینطور روى سیستم گردش خون در بدن بسیار تأثیر مىگذارد و آن را کاملاً منظم و تصفیه مىکند. همین خاصیت قارچ کومبوجا باعث مىگردد که سلولهاى نیمه مرده و کسل و تنبل بدن فعال شده و مثل قبل کار خود را از اول شروع کنند، البته این را متذکر مىشوم که انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث افزایش میزان انرژى در بدن موجودات زنده و انسان مىگردد و همین خاصیت قارچ کومبوجا است که باعث خوب شدن بیماران ناعلاج و سخت مىگردد، از قبیل:
1. سرطان، ۲. فشارخون، ۳. چربى خون، ۴. دیابت (قند)، ۵. آلرژى، ۶. روماتیسم، ۷. سیاتیک، ۸. آرتروز، ۹. آرتریت روماتوئید و... .
تحتتأثیر قرار گرفتن قارچ کومبوجا
به علت داشتن شعور در قارچ کومبوجا اگر شخصى بتواند با شعور قارچ کومبوجاى خود ارتباط برقرار نماید. قارچ کومبوجا هم نسبت به انرژىهاى بدن شخص عکسالعمل نشان مىدهد. تحقیقات و بررسىهاى که روى شعور و انرژى قارچ کومبوجا انجام دادهام به این نتیجه رسیدهام که این قارچ کومبوجا از لحاظ شعور و انرژى بسیار حساس مىباشد.
یکبار که خیلى سخت بیمار شده بودم و خیلى زجر مىکشیدم تمامى قارچهاى من کپک زد، در طول مدت بیمارىام چندین بار قارچ کومبوجا را درست کردم ولى بعد از چند روز با توجه به شرایط مناسب رشد، کپک مىزد. وقتى که سلامتىام را باز یافتم دیگر هیچگاه قارچ کومبوجایم کپک نزد.
چند بار هم که از لحاظ روحى عذاب مىکشیدم و خیلى فشار روحىام شدید بود، قارچ کومبوجایم کپک زد و بعد از برگشتن به حالت عادی، قارچ کومبوجا هیچگاه کپک نزد و بهترین مخمّر را هم برداشت کردم.
از آزمایشات و تحقیقات بالا نتیجه مىگیریم که قارچ کومبوجا انرژى و شعور دارد.
source : http://www.mamansite.com
نظرات شما عزیزان:
ehsan ![](/weblog/file/img/m.jpg)
ساعت23:27---7 ارديبهشت 1391
merc az matnhaye ziba va por mhtavatoon
kheili zahmat mikeshin
پاسخ:سلام،خواهش میکنم،ممنون
|